Leegverkoop! De producten kunnen allemaal niet geretourneerd worden. OP = OP!
Doorgaan naar artikel
Winkelwagen
Je winkelwagen is momenteel leeg

FOODBLOG DE ZOETEKAUW

Ruby blondies van de Zoetekauw

Ben jij een echte Heel Holland bakt thuisbakker? Dan moet je zeker eens tussen alle lekkere recepten van De Zoetekauw bladeren! Lianne geeft je niet alleen super veel inspiratie, ook de foto’s die ze maakt van al haar zoete lekkernijen verleiden je om verder te klikken. 

Hoewel De Zoetekauw een foodblog is waar je vooral zoete versnaperingen vindt, heeft ze ook zeker hartige, vingers aflikkende, recepten. Haar recepten zijn toegankelijk en vaak niet moeilijk om te maken. 

Lianne schrijft op een leuke, luchtige manier, die je aansporen om ermee aan de slag te gaan. Ze geeft je het vertrouwen dat het jou ook wel lukt om te maken! Zij kan het, dus jij ook! En ik moet zeggen, dat heb ik zelf ook al een aantal keer mogen ervaren. 

Mijn allereerste cakerol die ik maakte was een recept van De Zoetekauw. En ik vond het zo leuk om te doen, dat ik het recept opgeschreven heb in mijn receptenboek. Het was ook erg lekker! Ik heb het destijds alleen niet gemaakt voor een geboorte, maar voor een verjaardag. De muisjes heb ik destijds vervangen voor nougatine. Ook echt heerlijk! 

Wat ik nog meer gemaakt heb zijn deze prachtige Ruby blondies! Is toch alleen al een plaatje om naar te kijken? Zelf ben ik niet zo van de witte chocolade, maar deze blondies hebben mij hier anders over laten denken. Heerlijk! 

Ruby blondies van de Zoetekauw

Nu komt de herfst er weer aan en dan vind je me vaak in de keuken. Ik stuitte op nog een geweldig recept, namelijk deze kaasbroodjes. Bier, kaas en bladerdeeg… dit kan niet anders dan dat de smaak super goed is! Dat wordt borrelen!

Meer weten over De Zoetekauw? 

Volgende post

Laat een bericht achter